Jespers uge 11 2005 013I Geilo er der mange alpine pister at vælge imellem. Køreturen fra huset er ca. 40 km og det tager en lille time om vinteren.

Hallingskarvet Skicenter ligger kun 10 minutters kørsel fra huset. Her er der børnebakke med lille tallerkenlift. Desuden er der en T-lift, som i to tempi løfter ca. 500 meter til 1200 meters højde. 
Fra toppen kan du vælge mellem røde og sorte nedkørsler, men også en lettere nedkørsel er mulig. Læs mere på skicenterets hjemmeside, www.hallingskarvet-skisenter.no 

Du kan også vælge at tage liften til toppen med langrendsudstyret på. Fra toppen er der en fantastisk tur langs Hallingskarvets nordskråninger tilbage til huset, en tur på ca. 16 km, 200 højdemeter ned. Jespers uge 11 2005 087Du kan også køre hele vejen rundt om fjeldet og komme tilbage til Skicenteret, 28 km, 500 højdemeter ned.

Langrends-løjpesystemet har sin centrum i Myrland, 5 min. kørsel fra hytten. Velpræparerede løjper i alle sværhedsgrader i skov- eller højfjeldsterræn. Flot natur og udsigt er en del af tilbuddet. 
Du kan også ramme løjpenettet ved at gå fra hytten over søen mod sydøst eller op i fjeldet mod nordøst. 
Læs mere om løjpenettets aktuelle tilstand på www.skisporet.no